WhatsApp Image 2021-10-18 at 09.59.51(4)

Dinant

Parc de la Tassenière is een rustig park dat ligt in Anseremme, even buiten Dinant op een bosrijke heuvel met uitzicht op de vallei van de Maas en de Lesse.
WhatsApp Image 2021-10-18 at 16.10.41(7)

Budel

Midden in het bos staat een prachtige chaletwoning. De eekhoorntjes bezoeken je terras, in de verte hoor je wat vogels en verder is er alleen maar stilte. Een plek waar je heerlijk vrij bent van de dagelijkse drukte en waar je volledig je eigen gang kunt gaan. En dat op nog geen twee uur rijden van Leiden! Een chalet waar je je in alle jaargetijden thuis kunt voelen.
ecuras

Ecuras

In het uiterste zuiden van het departement Charente op de grens van het departement Dordogne (Perigord Noir) ligt het vakantiepark Village Le Chat. Hier vind je de vakantiebungalow ‘Ecuras’ van de PV. Hoewel de streek bekend staat om zijn vele uren zonneschijn, is deze streek niet echt toeristisch.

Meppen

Meppen

Wie kenmerkende beelden van Drenthe mag noemen, komt in de meeste gevallen op schapen, heide, hunebedden en veen. Deze prachtige afwisselende omgeving, bestaande uit bossen, heide en velden daagt je uit tot het maken van lange tochten. De rust en de ruimte op het platteland vormen een prima omgeving om op adem te komen en je batterij op te laden.